Saláth Barbara (Hallie Nadal) író bemutatkozás, könyvek - Alkotó Blogger Portál Magazin

Saláth Barbara (Hallie Nadal) író bemutatkozás, könyvek

Salath Barbara (Nallie Hadal) iro bemutatkozas, konyvek
 Saláth Barbara (Nallie Hadal) író bemutatkozás, könyvek





Pár szó magamról: Saláth Barbarának hívnak. Ezen a néven kezdtem publikálni, főleg sci-fit, hétköznapi történeteket valamint a családommal megesett érdekesebb dolgokat írom meg. Amikor idén megjelentettem az "Álnok érdek" sorozat első kötetét, ami egy kalandos krimi regény, felvettem a Hallie Nadal írói nevet, ezzel is hangsúlyozva a zsánerbeli különbséget az eddigi írásaimhoz képest.







Általános iskolában kaptam rá az írásra, befejezett műveim főként versek voltak, de nyolcadikos koromban az osztályom iskolai keretek között előadta egy színdarabomat. Aztán hosszú szünet következett, és elmúltam negyven éves, amikor újra írni kezdtem. Főfoglalkozásként a vérellátásban dolgozom, vérkészítményeket állítok elő, de mindenekelőtt családanya vagyok. Azóta fordultam újra az írás felé, amióta a gyerekeim elég önállóakká váltak ahhoz, hogy maradjon némi szabadidőm.

Az írásaimat azoknak számom, akik szeretnek gyarapodni az olvasás által, de azoknak is ajánlom, akik a mindennapok mókuskerekéből akarnak kiszakadni, és csupán szórakozásra vágynak.


 Saláth Barbara Tércsavar könyv




Sci-fiim: Elsőként a "Tércsavar" című sci-fi trilógiám első része jelent meg a Publio kiadó gondozásában.


Tércsavar - Publioboox



 




 Írnom kell blog


Ezt követően novellákat írtam, elsőként egy soft sci-fit Srác címen, amely az "Írnom kell!" blog pályázatán harmadik helyezést ért el, és ezzel bekerült "A megálló – Miért?" című antológiába. Ez a válogatás ingyen letölthető.


Írnom kell – E-könyveink



 Egy őrült történet


Egyéb sci-fi novelláim is sikeresen szerepeltek pályázatokon, ezek az Avana oldalán és a Holnap Magazinban olvashatóak.


Együttműködésben más írókkal: Lehetőségem nyílt közreműködnöm az "Egy őrült történet" címen megjelent kísérleti regény megírásában. A könyv érdekessége, hogy több alternatív befejezést is kínál, ki-ki választhat magának kedvencet az ízlése szerint. Ezt a könyvet szintén a Publio jelentette meg:


Egy őrült történet




Krimi, kaland: Hallie Nadal írói néven jelentetem meg az Álnok érdek sorozatot. Az első kötet címe: Megmajmoltak ébredése. A könyv a Colorcom kiadónál jelent meg. A kötetéhez egy Kanzi nevű törpecsimpánz adta az inspirációt. Először egy novella szalad ki az ujjaim közül, ami itt olvasható:


 


 Nallie Hadal Megmajmoltak ébredése


Mitől ember




 Nallie Hadal Több titoknyi távolság



Nem hagyott nyugodni a téma, és hamarosan megszületett a Megmajmoltak ébredése, aztán a második rész Több titoknyi távolság címen. Ez utóbbi egyelőre csak e-könyv formában létezik. A két könyv a "Szív-titkok-könyv" oldalán érhető el:

Szív titkok könyv

A sorozat betekintést enged a főemlőskutatás friss eredményeibe, valamint a genetika legújabb ágába, az epigenetikába. Mindezt izgalmas, fordulatos, humoros formában teszi.



Előkészületben: Az ötkötetesre tervezett sorozat harmadik része "Hullámzónában" munkacímen az utolsó simítások előtt áll. Ugyanígy előkészületben van a Holnap Magazin karácsonyra megjelenő száma, melybe három novellám is bekerült.


 Saláthára olvasott könyvek


Mindig öröm a számomra, ha közvetlenül tudok kapcsolatba kerülni az olvasóimmal, akik levelet küldhetnek nekem kérdéseikkel, észrevételeikkel vagy dedikálás végett, a hallie.nadal@gmail.com címre, vagy üzenetet hagyhatnak a https://www.facebook.com/SalathBarbara/ FB oldalon.





Ha tetszett, nyomj egy lájkot, és/vagy g+, s ha szeretnéd, hogy mások is megismerjék, meg is oszthatod!


Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.